Τοποθετείτε μέσα σε 10 λεπτά χωρίς να χαλάσει το οδόστρωμα

Εξυπνοι αδιαβροχοι αισθητηρες παρκαρισματος

Οι ασύρματοι αισθητήρες ROSIM Wireless Lora Parking Lora (WPSD), τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους στάθμευσης και λόγω του έξυπνου ασύρματου δικτύου που διαθέτουν ενημερώνουν διαρκώς τον συλλέκτη δεδομένων που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τους αισθητήρες.

Ο συλλέκτης δεδομένων μέσω πολλαπλών τρόπον διασυνδέσεων μεταφέρει αυτές τις πληροφορία σε ένα πρόγραμμα διαχείρισης στάθμευσης, και εκεί καταγράφονται και αποτυπώνονται όλες οι κατειλημμένες και ελεύθερες θέσεις στάθμευσης.

Οι πελάτες μπορούν να οπτικό-ποιήσουν αυτά τα δεδομένα στάθμευσης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή διαχείρισης στάθμευσης της Street Parking με το λογότυπο σας και εκτός από την ανεύρεσή της κενής θέσης στάθμευσης και την καθοδήγηση σε αυτή μπορεί να εμπλουτιστεί και με την επιβολή πληρωμής μέσω κινητού τηλεφώνου.

Προσδιορισμός
Ασύρματο LoRa Parking Space Detector για έξυπνο σύστημα καθοδήγησης εξωτερικού χώρου στάθμευσης
ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ
Τοποθετείτε μέσα σε 10 λεπτά χωρίς να χαλάσει το οδόστρωμα

Η σειρά προϊόντων έξυπνης στάθμευσης της Street Parking περιλαμβάνει ανίχνευση οχημάτων υψηλής ακρίβειας για ένα ευρύ φάσμα περιπτώσεων χρήσης, όπως: Έξυπνη πόλη, Καθοδήγηση στάθμευσης, Εμπορικά ακίνητα και ακίνητα μικτής χρήσης και Εταιρικές και Πανεπιστημιουπόλεις.

ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ.

ο Ασύρματος αισθητήρας επικοινωνεί με μια πύλη για την παροχή δεδομένων στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο μέσω ενός δικτύου ευρείας περιοχής χαμηλής ισχύος (LPWAN). Παρέχει ακριβή ανίχνευση οχήματος σε χώρους στάθμευσης, με πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 5 χρόνια και είναι σταθερό στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, ακόμη και σε σκληρά περιβάλλοντα.

Η ενσωμάτωση δεδομένων στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο από τους έξυπνους αισθητήρες στάθμευση σε μια στρατηγική διαχείρισης στάθμευσης μπορεί να συμβάλει στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και των εκπομπών άνθρακα, στην ενίσχυση της οικονομικής ανάπτυξης και στη βελτίωση της αστικής κινητικότητας και στην αύξηση των εσόδων από το πάρκινγκ.

Έξυπνος αισθητήρας στάθμευσης για διαχείριση δημόσιας και ιδιωτικής στάθμευσης εντός και εκτός δρόμου

Το σύστημα αισθητήρων χώρων στάθμευσης Rosim περιλαμβάνει ασύρματο αισθητήρα χώρου στάθμευσης (WSPS-340S) και ασύρματο συλλέκτη δεδομένων (WDC-400).

Ο Ασύρματος αισθητήρας χώρου στάθμευσης εγκαθίσταται σε κάθε μεμονωμένο χώρο στάθμευσης στη μέση, μετρήστε την πληρότητα αυτών των χώρων στάθμευσης και τη διάρκεια παραμονής του αυτοκινήτου, αυτά τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο θα μεταδοθούν στο σύστημα πλατφόρμας των χρηστών μέσω δικτύου Tcp/IP από συλλέκτη δεδομένων, ο οποίος υποστηρίζει RS232 και θύρα Ethernet. Το σύστημα αισθητήρων στάθμευσης χρησιμοποιείται καλά για καθοδήγηση στάθμευσης εντός και εκτός δρόμου και παρακολούθηση διαχείρισης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

street parking παρέχει συνεχή ανίχνευση οχήματος χωρίς να χάσετε ένα συμβάν στάθμευσης ,ανιχνεύει με ακρίβεια συμβάντα στάθμευσης σε πυκνά αστικά περιβάλλοντα και φιλτράρει ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές ή «θόρυβο», όπως συνεχές ρεύμα από εναέριες γραμμές ηλεκτρικής ενέργειας, παρεμβολές από υπόγεια τρένα ή παροδικές μαγνητικές υπογραφές από διερχόμενη κυκλοφορία. μπορεί να προκαλέσει ψευδή συμβάντα στάθμευσης.

Οι πελάτες μπορούν να οπτικό-ποιήσουν αυτά τα δεδομένα στάθμευσης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή διαχείρισης στάθμευσης της Street Parking με το λογότυπο σας και εκτός από την ανεύρεσή της κενής θέσης στάθμευσης και την καθοδήγηση σε αυτή μπορεί να εμπλουτιστεί και με την επιβολή πληρωμής μέσω κινητού τηλεφώνου.

– έναν ολοκληρωμένο πίνακα εργαλείων για τη διαχείριση και την παρακολούθηση όλων των πόρων και δεδομένων στάθμευσης, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης και της επαλήθευσης, των διαγνωστικών, της παρακολούθησης και της αναφοράς.

Ενσωματωμένη Ακρίβεια και Αξιοπιστία

Οι έξυπνοι αισθητήρες στάθμευσης  περιλαμβάνουν τον γεωμαγνητικό αισθητήρα , ο οποίος είναι ο μαγνητικός αισθητήρας υψηλότερης απόδοσης στην κατηγορία του. Η  μαγνητο-επαγωγική τεχνολογία έχει περισσότερο από 30 φορές μεγαλύτερη ευαισθησία από άλλους μαγνητικούς αισθητήρες και είναι σταθερή στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Οι αισθητήρες και οι αλγόριθμοι είναι βελτιστοποιημένοι για πάντα ενεργό, υψηλής ακρίβειας ανίχνευση οχήματος, διατηρώντας παράλληλα τη λειτουργία εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης. Άλλοι αισθητήρες στάθμευσης διαχειρίζονται την κατανάλωση ενέργειας θέτοντας τον αισθητήρα στάθμευσης σε «λειτουργία ύπνου» κατά την οποία δεν μπορούν να ανιχνεύσουν την παρουσία ή την απουσία οχήματος.

Εγκατάσταση σε 10 λεπτα
Δεν τα επηρεάζει ο κακός καιρός, η έντονη ομίχλη, το χιόνι και η βροχή
Αντέχουν μέχρι 20 τόνους βάρος σταματημένο βάρος επάνω τους.
Ενσωματωμένη Ακρίβεια και Αξιοπιστία

Aντεχουν μεχρι 20 τονους βαρος σταματημενο βαρος επανω τους.

Δεν τα επηρεαζει ο κακος καιρος η εντονη ομιχλη το χιονι το κρυο και η βροχη