Καλως ηρθατε στην Street Parking μια πρωτοποριακη Υπηρεσια που προσφερεται απο την Auto Leaders

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η έννοια της επιχειρηματικής μας στρατηγικής είναι ένα συνολικό σχέδιο δράσης που καθορίζει την ανταγωνιστική θέση της επιχείρηση μας στους νέους αναπτυσσόμενους τομείς και στις σύγχρονες αγοραστικές ανάγκες.

Στην Εταιρεία μας δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα στις περίπλοκες απαιτήσεις της αγοράς και τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών

Η Εταιρεία μας επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες  και σήμερα δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς.

Auto Leaders

Από το 2004 προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες  με συσκευές εντοπισμού καθώς επίσης και ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης στόλου οχημάτων με ευρωπαϊκές συσκευές εντοπισμού σε οχήματα, σκάφη, αεροπλάνα, ελικόπτερα, καθώς επίσης και ειδικές εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας για τον εντοπισμό κινητών τηλεφώνων

Tracking Platform

Το 2005 δημιουργήσαμε μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες fleet management παγκοσμίως που την χρησιμοποιούν σε περισσότερα από 70 κράτη σε όλο τον κόσμο. Η Tracking Platform Παρέχει μοναδικές και πρωτοποριακές υπηρεσίες που βελτιώνουν την διαχείριση των στόλων οχημάτων ,μειώνουν τα έξοδα τους και ανεβάζουν την  παραγωγικότητα τους τουλάχιστον κατά 15%

Elderly Care

Από το 2007 προσφέρουμε μια σειρά από εξειδικευμένα  καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που στόχο έχουν την φροντίδα των ηλικιωμένων και ασθενών από απόσταση! Η εταιρείας μας εδώ και πολλά χρόνια, βοηθάει χιλιάδες ανθρώπους ετησίως προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα γύρω από την φροντίδα ηλικιωμένων, φροντίδα ασθενών αλλά και μικρών παιδιών.

Papoulakis Yachting

Το 2008 ιδρύεται η Εταιρεία  Papoulakis Yachting και σας καλωσορίζει στον μαγικό κόσμο της ιστιοπλοΐας . Με ιδιόκτητα καινούργια ιστιοπλοϊκά σκάφη περισσότεροι από 5000 άτομα κάθε χρόνο ταξιδεύουν στα  Ελληνικά κρυστάλλινα νερά. Ο στόλος μας σας εξασφαλίζει ξέγνοιαστες και ασφαλείς κρουαζιέρες στα όμορφα γραφικά και κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά.

Street Parking

Το 2012 αναπτύξαμε έξυπνες και εστιασμένες στον πολίτη λύσεις στάθμευσης που καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες στάθμευσης των δημοτών. Οι λύσεις αυτές μας βελτιστοποιούν τις λειτουργίες στάθμευσης ,Μειώνουν τον χρόνο μετακίνησης και παράλληλα μειώνουν και τη ρύπανση.

Οι εξυπνες διαβάσεις είναι ένα έξυπνο σύστημα διέλευσης πεζών. Ο σκοπός της τοποθέτηση τους είναι να αυξήσει την ασφάλεια των πεζών και να παρέχει στον οδηγό άμεση ειδοποίηση ότι ο πεζός διασχίζει το δρόμο. Αυτή η νέα τεχνολογία χρησιμοποιείται από τις σύγχρονες πόλεις, που ονομάζονται Smart Cities.

Επενδύσαμε στην ποιότητα, αναπτυχθήκαμε στην τεχνολογία και σήμερα να δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερα από 22 κράτη σε Ευρώπη, Αφρική, Ασία και Λατινική Αμερική.

 

Σας παρέχουμε εγγυημένα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Προσαρμοσμένες λύσεις στον έλεγχο του παρκαρίσματος

Έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία σε χώρους στάθμευσης

Languages »