Έξυπνες Διαβάσεις Πεζών _ Σύγχρονη Πόλη  – intelligent Pedestrian crossing System

Οι εξυπνες διαβάσεις είναι ένα έξυπνο σύστημα διέλευσης πεζών. Ο σκοπός της τοποθέτηση τους είναι να αυξήσει την ασφάλεια των πεζών και να παρέχει στον οδηγό άμεση ειδοποίηση ότι ο πεζός διασχίζει το δρόμο. Αυτή η νέα τεχνολογία χρησιμοποιείται από τις σύγχρονες πόλεις, που ονομάζονται Smart Cities. Στην πραγματικότητα οι κάτοικοί τους είναι πιο ασφαλείς και αισθάνονται πιο άνετα. Τώρα οι έξυπνες διαβάσεις πεζών είναι διαθέσιμες για εγκατάσταση σε όλο τον κόσμο.

Πώς λειτουργεί η έξυπνη διάβαση πεζών

1. Όταν η κάμερα εντοπίσει έναν πεζό στην περιοχή διάβασης, ενεργοποιείτε το σύστημα ελέγχου.

2. Αμέσως ανάβουν τα Led στο οδόστρωμα και σε συνδυασμό με μια φωτεινη πινακίδα stop και τα οχήματα  σταματάνε .

3. Ταυτόχρονα αποστέλλεται φωνητικό μήνυμα που ενημερώνει για προσοχή προς τον πεζό.

4. Όταν ο πεζός φεύγει από την περιοχή διάβασης, το Controller  απενεργοποιεί τα φωτεινά σήματα και τα φωνητικά σήματα. Τα αυτοκίνητα μπορούν να συνεχίσουν να προχωρούν παρακάτω.

Τα Led είναι ορατά την νύχτα σε απόσταση περισσότερο από 800 μέτρα.

Τα led είναι διαθέσιμα  σε τρια χρώματα Κόκκινο / Κίτρινο / Πράσινο LED 6 διπλής κατεύθυνσης LED υψηλής φωτεινότητας, φωτεινότητα > 30000 MCD Οπτική Απόσταση > 800μ Διάρκεια ζωής > 3 χρόνια Θερμοκρασία λειτουργίας – 20 ℃ ~ + 70 ℃ Μέγεθος φ 125 x 50 mm Αδιάβροχο IP 68

Πως Λειτουργεί

Το Σύστημα Έξυπνης Διάβασης Πεζών είναι ένα νέο σύστημα για την ασφαλή διέλευση των πεζών

Το σύστημα αναγνωρίζει  αυτόματα όταν ο πεζός πάει να περάσει την διάβαση και αυτόματα ενεργοποιεί  την φωτεινή σήμανση στην διάβαση

Μαζί με την φωτεινή σήμανση του οδοστρώματος μπορούν να ανάβουν επίσης και προειδοποιητικές πινακίδες σήμανσης

Όταν ο αισθητήρας εντοπίσει  ότι ο πεζός πλησιάζει στην διάβαση  ο επεξεργαστής του control system  δίνει εντολή να αναβοσβήνουν τα led στο οδόστρωμα συγχρονισμένα για να σταματήσουν τα αυτοκίνητα.

Συνδιαζοντας  και τις έξυπνες  πινακίδες σηματοδότησης, οι οποίες ανάβουν ταυτόχρονα με τα LED πάνελ που είναι ενσωματωμένα στην άσφαλτο, επιτυγχάνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα φωτεινής σήμανσης. Έτσι, οι οδηγοί αντιλαμβάνονται καλύτερα και από μεγαλύτερη απόσταση την ύπαρξη πεζών στις διαβάσεις και σταματάνε έγκαιρα το όχημα τους.

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα μιας σύγχρονης πόλης με έξυπνες διαβάσεις πεζών  που χρησιμοποιείτε  κυρίως στα φανάρια διασταύρωσης με ενσύρματους αισθητήρες Led που τοποθετούνται στο οδόστρωμα.

Η έξυπνη διάβαση ανιχνεύει πεζούς που πρόκειται να διασχίσουν το οδόστρωμα, μέσα από ένα προηγμένο σύστημα αισθητήρων οι οποίοι ενεργοποιούν αυτόματα τα ειδικά LED πάνελ πολύ υψηλής αντοχής, που είναι ενσωματωμένα στην άσφαλτο. Τα led αντέχουν σε βάρος 30 τόνους.

Το έξυπνο σύστημα για τις διαβάσεις των  πεζών έχει στόχο να προειδοποιήσει τον οδηγό να επιβραδύνει την ταχύτητα του εγκαίρως ,να προστατεύει τους πεζούς και να  βελτιώσει την ασφαλεια τους οταν διασχίζουν το δρόμο.

Έξυπνο Σύστημα Φωτισμού Προειδοποίησης Διάβασης Πεζών

Όταν η κάμερα ανιχνεύσει τους πεζούς που περνούν, τα Led στον δρόμο  και η οδική πινακίδα λειτουργούν συγχρονισμένα για να προειδοποιήσουν τον οδηγό  να σταματήσει και να περιμένει.

Πρωτοποριακό καινοτόμο σύστημα για ασφαλή διέλευση των πεζών, που προσφέρει άμεση και αυτόματη αναγνώριση της παρουσία των πεζών στην διάβαση με αυτόματη φωτεινή σήμανση.

Ανθεκτικοί αδιάβροχοι αισθητήρες led οδοστρώματος με αντοχή στο βάρος έως 30 τόνους

Μπορούν να εγκατασταθούν σε αφύλακτες διαβάσεις είτε σε διαβάσεις οι οποίες διαθέτουν φωτεινό σηματοδότη  εξω απο τα σχολεία, γυμναστήρια, πλατείες, σκοτεινά σημεία κτλ.

Το Έξυπνο σύστημα διάβασης υποστηρίζει ταυτόχρονα φωτεινή ένδειξη στο οδόστρωμα και φωτεινές πινακίδες
Ολοκληρωμένες λύσεις μιας σύγχρονης πόλης με έξυπνες διαβάσεις πεζών  

Αυτόματος φωτισμός όταν πλησιάζει ο πεζός στην διάβαση.

Οι φωτεινές led πινακίδες ανάβουν αυτόματα όταν κάποιος πεζός πλησιάσει τον αισθητήρα που βρίσκεται πάνω στην κολώνα που έχει τοποθετηθεί και από ένα φωτοβολταικό πάνελ για να καθιστά πλήρως αυτόνομο το σύστημα ειδοποίησης των οδηγών.